PROJECTE

TOSSA DE MAR A BON PORT, UNA PORTA AL FUTUR

Es planteja la construcció d’un port a Tossa de Mar am la finalitat de cobrir les necessitats nàutic-pesqueres de la zona, generat un incentiu en el turisme de qualitat que portaria a Tossa de Mar a ser el principal referent de la Costa Brava.

Segons xifres contrastades, el desenvolupament de las activitats que generen la construcció i operació d’un projecte d’aquestes característiques podria generar entorn a 500 llocs de treball directes a curt termini. Els promotors i el port es comprometen a cedir el dret preferent als mencionats llocs de treball als habitants de Tossa de Mar, amb el fi d’evitar la fuita de professionals de Tossa cap a altres localitats.

VOTA SI AL FUTUR DE TOSSA!


CONSULTA POPULAR

La consulta es durà a terme al dia 20 de novembre de 2016, a l’edifici la Nau (Av. Pelegrí, 25) en l’horari de matí comprès entre les 09:00 y les 13:00, y en l'horari de tarde comprès entre las 15:00 y las 20:00. Podrà votar tot aquell que estigui empadronat a Tossa de Mar y sigui major de 16 anys.

La pregunta que se realitza als habitants de Tossa de mar es si estan d’acord amb "Aprovar la modificació puntual del POUM (Pla d’Ordenació Urbana Municipal) para una futura construcció del port, 4 cases, 1 hotel y els seus accessos en el sector d’Es Cars y Vinya del Puig”

Per més informació premeu el vincle que apareix a la dreta "més informació"

CARACTERÍSTIQUES DEL PROJECTE

ÉS UN PROJECTE ECOLOGISTA EMPARAT SOTA LA SUPERVISIÓ DE TECNOAMBIENTE QUE GARANTITZA LA MILLOR SOLUCIÓ A LAS NECESITATS I VICISSITUDES DEL PLANTEJAMENT.

ÉS UN PROJECTE PROGRESISTA QUE GARANTITZA LA GENERACIÓ DE PROP DE 500 NOUS LLOCS DE TREBALL APORTANT UN TURISME DE QUALITAT I AUMENTANT LA TEMPORADA FINS A 10 MESOS. PER AL QUE DONARÀ MÉS VIDA AL POBLE.

EL PORT PERMET QUE LA PLATJA QUEDI NETA I SEGURA PER ALS BANYISTES, ORDENANT EL CAOS DE LA BADIA AL PORT.

AQUEST PROJECTE INCREMENTARÁ ELS INGRESOS DELS NEGOCIS DEL POBLE I PER TANT DELS SEUS TREBALLADORS, AUMENTANT EL SEU PATRIMONI.

Desplaçar cap a a dalt

Amaga aquest missatgeAcceptar ús de cookiesAtenció: utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i, així, millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.