PROJECTE

MÉS DE 500 NOUS LLOCS DE TREBALL

Segons xifres contrastades el desenvolupament de les activitats que generen la operació d’un projecte d’aquestes característiques podria generar entorn a 500 llocs de treball directes a curt termini. Tenint en compte sempre el dret preferent dels tossencs i tossenques a accedir a aquests llocs de treball.

VOTA SI A LA CREACIÓ DE NOUS LLOCS DE TREBALL!

AUGMENT DE LA TEMPORADA A 8-10 MESOS, CONTRACTES INDEFINITS I AUGMENT DELS SOUS AL NIVELL D’UN TURISME DE QUALITAT

Els antecedents de ports de les mateixes característiques asseguren l’augment de la temporada a uns 8-10 mesos. Tot això, implica que la majoria de negocis de Tossa podrien augmentar la seva temporada de treball permetent als tossencs i tossenques accedir a contractes anuals o indefinits, amb sous al nivell d'un turisme de qualitat.

VOTA SI A TREBALL TOT L’ANY!

LA PLATJA PER ALS BANYISTES

Es planteja la reubicació de les prop de 400 embarcacions que descansen a la badia de Tossa de Mar. El nou port comportarà un us de l'ancoratge i del bany que beneficiarà els usuaris i el fons marí.

L'accés actual a les embarcacions obliga a reservar un espai a les llanxes que surten des de la mateixa platja. Aquesta activitat, juntament amb el flux constant de vaixells que arriben fins a la sorra de la platja, compromet la seguretat i la tranquil·litat dels banyistes, molts d'ells famílies amb nens, que veuen reduïda la superfície que tenen disponible.

VOTA SI A UNA PLATJA NETA I SEGURA PER ALS BANYISTES!

UN PROJECTE RESPECTUÓS AMB L'ENTORN

La construcció del port es farà sota la supervisió de TECNOAMBIENTE, un laboratori independent d’avaluació mediambiental que garantitzarà la correcció del projecte i la seva adequació a l'entorn.

Aquesta entitat ha validat el projecte després de dur a terme un informe meticulós d'avaluació del impacte mediambiental, el qual, esta disponible públicament per la seva consulta. En ell es valora especialment la protecció de la colònia de Posidònia Oceànica que hi ha a la platja gran.

VOTA SI A LA SOLUCIÓ MÉS ECOLOGISTA!

UN PORT ACCESSIBLE A TOTHOM

Es planteja la construcció d’un port segur, operacional i de lliure accés a tothom. Ja que l’actual port al descobert de Tossa de Mar no permet l’accés a totes aquelles persones amb dificultats o minusvalideses motrius.

VOTA SI A LA CONSTRUCCIÓ D’UN PORT ACCESSIBLE A TOTHOM!

ESCOLA TÈCNICA DE CAPACITACIÓ NÀUTIC-PESQUERA

Desprès de la construcció del port es planteja la possibilitat de que una gran universitat catalana imparteixi els estudis nàutics de fins a grau superior a Tossa de Mar. Aquest estudis es divideixen en graus mitjans i soperiors, on:

Graus mitjans:

  • Grau mitjà de transport marítim i pesca d'altura.
  • Grau mitjà d'organizació i manteniment de la maquinaria de vaixells i embarcacions.
  • Grau mitjà de operacions subacuàticas i hiperbàricas.

 Graus superiors:

  • Grau superior de transport marítim i pesca d'altura.
  • Grau superior d'organizació i manteniment de la maquinaria de vaixells i embarcaciones.

VOTA SI A DONAR VIDA A TOSSA TOT L’ANY!

TOSSA DE MAR, UN REFERENT MUNDIAL!

Els antecedents de ports de les mateixes característiques i situació dins el Mar Mediterrani asseguren posar Tossa de Mar com a referent mundial y referent de la Costa Brava. Tot això, implica la aportació d’un turisme de qualitat beneficiós pels negocis i pels treballadors de Tossa.

VOTA SI A FER DE TOSSA UN REFERENT MUNDIAL!

RENOVACIÓ DELS ACCESSOS A TOSSA I EL NOU CAMÍ DE RONDA

El projecte del nou port de Tossa de Mar planteja la renovació dels accessos a Tossa mitjançant un túnel i vials d’accés per al transit rodat al port i a la zona residencial i hotelera successivament. De la mateixa manera, el projecta planteja la renovació del camí de ronda en 3 kilòmetres per l’accés dels vianants.

VOTA SI A LA RENOVACIÓ DE LES INFRAESTRUCTURES!

UN AJUNTAMENT SOSTENIBLE

De la pròpia activitat derivada de la construcció i operació d’aquest projecta en relació al cobro de taxes i canons portuaris i d’un augment del turisme de qualitat, l’ajuntament es beneficiarà d’un increment en la seva recaptació i podrà revertir-ho als habitants de Tossa per el bé del poble.

VOTA SI A UN MUNICIPI SOSTENIBLE!

Desplaçar cap a a dalt

Amaga aquest missatgeAcceptar ús de cookiesAtenció: utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i, així, millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.