PROJECTE

EL PORT

Es planteja la construcció d’un port a Tossa de Mar am la finalitat de cobrir les necessitats nàutic-pesqueres de la zona, generat un incentiu en el turisme de qualitat que portaria a Tossa de Mar a ser el principal referent de la Costa Brava.

El port representa la solució "sine qua non” perquè la platja de Tossa de Mar quedi neta i segura per als banyistes, transferint l’actual caos de la badia de Tossa, al port. El Disseny en planta del mencionat port, permet generar 453 llocs d’atracada en dàrsena i uns altres 180 en marina seca, pel que es resol la problemàtica abans esmentada.

El port no seria visible ni tan sols des de la mar menuda pel que la seva integració a l’entorn es excel·lent i representa la millor solució a las necesidades y vicissituds del plantejament.


 

El projecte s’ha modificat a favor de las necessitats dels habitants de Tossa de Mar y per captar el turisme de qualitat que el mencionat projecte aportaria en benefici del conjunt. L’actual disseny del port permet conservar intacta la "ROCA TALLADA".


LLOCS DE TREBALL DEL PROJECTE PORTUARI

El desenvolupament de la operació del port generaria al voltant de 500 llocs de treball directes, la majoria del cuals podrien ser anuals o indefinits per al que es solucionaria la problemàtica de la temporalitat laboral a Tossa de Mar.

Desplaçar cap a a dalt

Amaga aquest missatgeAcceptar ús de cookiesAtenció: utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i, així, millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.