PROJECTE

ZONA RESIDENCIAL Y HOTELERA

Per una banda la zona residencia consta únicament de 4 vivendes unifamiliars totalment integrades a l’entorn, quedat cobertes por la vegetació. L’altura d’aquestes vivendes es limita en altura, a planta baixa i un piso, de manera que queden camuflades a l’entorno i ni tan sols son visibles des del mar.


D’altre banda la zona hotelera consta de 1 hotel de 5 estrelles totalment integrat a l’entorn, quedant coberts por la vegetació. L’altura d’aquest hotel es limita en altura, a planta baixa i dos pisos, de manera que queda camuflat a l’entorn i ni tan sols es visible des del mar.QUIN ÉS EL PORQUÈ D’AQUESTA CONSTRUCCIÓ

La inversió del projecte portuari i dels seus accessos queda coberta amb la construcció de la zona residencial i hotelera. El que permet que el projecte sigui econòmicament viable per als organismes avaluadores i correctors.

LLOCS DE TREBALL DE LA ZONA RESIDENCIAL Y HOTELERA

El desenvolupament de la operació la zona residencial y hotelera generaria al voltant de 130 llocs de treball directes.

Desplaçar cap a a dalt

Amaga aquest missatgeAcceptar ús de cookiesAtenció: utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i, així, millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.