PROJECTE

PORQUÈ S'HA DE FER UNA MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL POUM DE TOSSA DE MAR PER A LA CONSTRUCCIÓ DEL PORT?

El POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) de Tossa de Mar es una norma que ordena urbanísticament el poble y el terme municipal de Tossa, y dissenya el seu desenvolupament y creixement futur.

Per a poder construir un port a qualsevol lloc d’Espanya sempre s'ha de fer una modificació puntual del POUM en compliment de la normativa y es por aquesta raó que la pregunta que se realitza als habitants de Tossa de Mar el pròxim dia 20 de novembre de 2016 es "si estan d’acord amb la modificació puntual del POUM”.

En el propi nom s’indica que es una modificació puntual i es por aquesta raó que si el poble autoritza als promotors per a la construcció del projecte, tan sols es construirà l’estipulat en los documents presentats y res més, a saber: el port, 4 cases, 1 hotel y els seus accessos.

HI HA ALGUNA AFECTACIÓ DE LA ROCA TALLADA?

NO HI HA CAP AFECTACIÓ DE LA MENCIONADA "ROCA TALLADA". El projecte s’ha modificat a favor de las necessitats dels habitants de Tossa de Mar y per captar el turisme de qualitat que el mencionat projecte aportaria en benefici del conjunt.

QUINA ES LA VISIVILITAT DEL PORT DESDEL POBLE?

No es ni tan sols visible des de la mar menuda pel que la integració del projecte en l'entorn es excel·lent. Es per aquesta raó que aquest projecte manté l’encant de Tossa de Mar aportant-li un nou impuls que la farà ser el referent de tota la Costa Brava. Cal dir que tot el projecte ha estat revisat per les autoritats de TECNOAMBIENTE que corroboren que aquesta es la millor solució a las necessitats y vicissituds del mencionat plantejament.

QUÍ PODRÀ ACCEDIR ALS LLOCS DE TREBALL DEL PROJECTE Y OPERACIÓ DEL PORT?

Segons xifres contrastades el desenvolupament de las activitats que generen la operació d’un projecte d’aquestes característiques podria generar entorn a 500 llocs de treball directes a curt termini.

Els promotors y el port es comprometen a cedir el dret preferent dels mencionats llocs de treball als habitants de Tossa de Mar.

Desplaçar cap a a dalt

Amaga aquest missatgeAcceptar ús de cookiesAtenció: utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i, així, millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.